Als toeschouwer bij de 80 van de Langstraat.Datum:
11 september 2011
Naam:
Kennedymars; 80 van de Langstraat
Organisator:
stg ’80 van de Langstraat’
Plaats:
Waalwijk
Aantal km’s:
n.v.t.
Duur ±:
n.v.t.
Google Earth Garmin-file GPX-file Foto’s

Na een tochtje in de Flevopolder, is het vandaag een beetje uitlopen in Waalwijk en onderwijl wat foto’s maken van vrienden en bekenden die de 80 helemaal lopen. Zo ben ik begonnen in Loon op Zand en van daaruit richting De Moer gelopen; tegen de ‘stroom’ in. In het fotoboek is te zien wie ik daar allemaal ben tegengekomen. Hier heb ik weer ettelijke km’s gemaakt door met lopers mee op te lopen en vervolgens weer terug de route op naar de volgende vrager voor een mentale ‘opkikker’.

Met de laatste bekenden – mijn medelopers van vorig jaar Annika, Jan, Bertus en Eelco – tenslotte doorgestoomd naar de Wetering. Na een korte rust meegelopen tot aan het fietstunneltje onder de snelweg door, waar de auto stond geparkeerd. Nadat de lopers in het tunneltje waren verdwenen, op naar de finish in Waalwijk waar ik op tijd was om alle lopers van vanochtend te zien finishen. Bij de finish stond, zoals gebruikelijk, Trudy op haar vaste plek om foto’s te maken. Ook Sunny en Nollie waren van de partij om de W4W-lopers welkom te heten.

Al met al een mooie, maar ook pijnlijke dag voor mij. Zo’n mooie tocht door je ‘achtertuin’ en dan niet meelopen!! Volgend jaar in ieder geval weer van de partij. Nu dus geen Google Earth-, Garmin – of GPX-file. Wel wat foto’s van vrienden en bekenden.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.