3e Winterserie Waalwijk ’82Datum:
7 januari 2018
Naam:
3e Winterserie
Organisator:
Plaats:
Waalwijk
Aantal km’s:
25 van de geplande 30
Duur ±:
iets meer dan 5 uur
Google Earth GDB-file (Garmin) GPX-file Foto’s

Vandaag een heeeeeeeeeeeeeel kort verslagje van deze tocht. Ten eerste, het terrein is overbekend en ten tweede, onderweg bij uitzondering veel en lang gepraat met o.m. iemand van het bestuur van de vereniging.  De organisatie had deze keer goede afspraken gemaakt m.b.t. het weer. Ondanks de koude wind was het prettig lopen in het januari-zonnetje. Met een starttijdstip van 09.00 uur en een max. afstand van 30 km zou het rond 15.15 uur wel zijn gebeurd.

Waalwijk wordt snel verlaten, waarna de kilometers zich door de bossen van de Loonse en Drunense Duinen wringen. De 1e koffiepost wordt voorbijgelopen waarna de route via het gebied van de Efteling het asfalt opzoekt richting de binnenrust bij voetbalclub Berkdijk in Kaatsheuvel. Via een grote omtrekkende beweging worden de golfbanen van de Efteling gepasseerd, waarna we weer de bossen van de Loonse en Drunense Duinen induiken. Uiteindelijk komen we weer aan op de bekende “Tonny Goedhart Pleisterplaats”-caravan.

Bij deze laatste rust Wil56 van het forum W4W getroffen en toen maar de laatste 10 km ingekort tot 5 km om zodoende samen met Wil het restant weg te werken. Samen hebben we in het verleden diverse tochten weggewerkt. De laatste keer dat we elkaar hebben gezien was juli 2017, de Nijmeegse Vierdaagse. Er is dus in die laatste 5 kilometers het nodige verteld. Wil, prettig om je weer te zien en dat alles goed gaat. CU somewhere on route!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.