Geen tochten, wel kilometersDatum:
november 2015
Naam:
Controle route B100
Organisator:
Plaats:
G E H E I M
Aantal km’s:
bij elkaar ong. 110
Duur ±:
5 dagen
Google Earth GDB-file (Garmin) GPX-file Foto’s

Mocht je – als regelmatige bezoeker van dit weblog – soms denken dat ik het wandelen aan de kapstok heb gehangen, niets is minder waar. Sinds 8 november ben ik druk in de weer met de Bossche 100. Een wandeltocht van 100/110 km onder heel zware omstandigheden. De gehele route die door anderen al op papier is gezet, wordt in vijf weekenden gecontroleerd op evt foutjes.
Ik ben één van die ‘nitwitten’ die van niets weet en de route zonder enige voorkennis loopt. Twintig meter achter mij loopt dan de routebouwer en dáár waar ik twijfel of helemaal verkeerd ga, sleutelt hij de route op papier bij. Zo proberen we op 23 januari rond 18.00 uur alle wandelaars weer heelhuids binnen te hebben.

Dit jaar gaat het richting de ……… ajajajaja … pok …oeii …. fout…., dat moet dus nog heel supergeheim blijven. Was ik weer bijna de fout ingegaan.
Enfin, het grootste deel van de route is nu onder handen geweest en a.s. zaterdag gaan we dus niet Sinterklaas inhalen, maar de laatste kilometers van de B100 afwerken. Mocht je t.z.t. nog wat pepernoten op de route vinden, die zijn niet van ons.

Zo heb ik dus in november – een een beetje in december – iets meer dan 110 km weggezet.
Als deelnemer van de B100 snakt je natuurlijk naar de foto’s en de tracks. Helaas, na 23 januari ben je de eerste!
Ik zit dus niet stil!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.