Bossche Avond4daagse


avd_nr8s
Datum:
26 t/m 29 mei 2015
Naam:
 Bossche Avond4daagse
Organisator:
Plaats:
‘s-Hertogenbosch
Aantal km’s:
3 x 25 & 1 x 0km = 75 km
Duur ±:
n.t.b., maar alles bij elkaar minder dan 12 uur
Geen Google Earth Geen GDB-file (Garmin) Geen GPX-file Enkele foto’s en de routes

Deze week eigenlijk iets anders gepland: de avond4daagse in Goirle met de kleinkinderen. Maar deze wordt uiteindelijk 2 weken later gehouden en dan ben ik druk bezig met de uitvoering van de avondvierdaagse van Vlijmen. Eindelijk kan ik hier in Den Bosch weer eens ‘n keer meelopen.

Eén avond valt af en dus mooi drie avonden om een beetje op tempo te gaan lopen. In de Nacht van Gulpen kan dat goed van pas komen. Deze drie dagen geen foto’s gemaakt en de gps thuisgelaten. Enkele foto’s van de organisatie en de drie routes staan in het fotoalbum.

Alle avonden was mijn bedoeling om in een stevig tempo het rondje af te leggen zonder rust. En dat is goed gelukt: 25 km in 4 uur is netjes en dus hebben we niet te klagen. Doelstelling gehaald

De verzorging van de 25 km-lopers was subliem; twee verzorgingsposten elke avond. Water, appels, choco-reepjes, krentebollen, koekjes, er was voldoende. Dag 1 en 3 was ook het weer in goeden doen. Zelfs dag 4 was tussen 15.00 uur en 18.00 uur droog. Daarna begon het heeeeel zachtjes te motregenen, maar nog steeds niet genoeg voor een regenjas. Na de finish begon het steeds harder te regenen. Oké, ik was binnen maar voor al die kleine wandelaartjes die veel later waren begonnen, was het minder. Jammer, deze natte afsluiting van vier prachtige dagen.

Nu onze eigen avondvierdaagse in Vlijmen gereed zetten en tot een goed eind brengen. Hopelijk hebben we dan goed weer.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.